Sanofi Consumer Healthcare
  • slide 1
false
10
10
fade
5
1
  • slide 1
false
10
10
fade
8
1

Colon Clean en vezels


Psylliumvezels voor een natuurlijke stoelgang
Veel mensen krijgen onvoldoende vezels binnen. Onderzoek van de Gezondheidsraad wijst uit dat zelfs 90% van de Nederlanders niet voldoende vezels eet. Vezels zijn belangrijk voor onze spijsvertering. Ze dragen bij aan een  goede darmwerking en bevorderen een regelmatige stoelgang.

- Volg je enthousiast een dieet?
- Ben je zwanger?
- Wil je een regelmatige stoelgang* bevorderen?
Kun je een of meerdere van deze vragen met ja beantwoorden, dan kan inname van extra voedingsvezels jou helpen. In eerste instantie geldt het advies om meer vezelrijke voedingsmiddelen te gebruiken. Daarnaast zijn er voedingssupplementen die je kunnen ondersteunen bij de inname van extra vezels. Op deze site lees je er alles over.

Advies van de Gezondheidsraad voor vezelconsumptie
De Gezondheidsraad formuleert een richtlijn voor de vezelconsumptie. Voor volwassenen luidt deze: eet  30 tot 40 gram vezels per dag. Op dit moment komt 90% van de Nederlandse bevolking niet aan de hoeveelheid voedingsvezel die in de richtlijn is aangegeven.

Colon Clean


Voor een natuurlijke stoelgang

  • Bevordert een regelmatige stoelgang*
  • Helpt ontlasting zachter maken
  • Is goed voor de darmpassage

  • slide 1
false
10
10
fade
8
1
Copyright © 2020 sanofi-aventis Netherlands B.V. - Alle rechten voorbehouden. Deze website is bedoeld voor ingezetenen van Nederland. / Webvoorwaarden / Privacy / Cookiebeleid
KOAG-KAG nummer: 52-1112-2190
MAT-NL-2000024 0.1 -7/20
Productinformatie op deze website is alleen bedoeld voor inwoners van Nederland.