Sanofi Consumer Healthcare
  • slide 1
false
10
10
fade
5
1
  • slide 1
false
10
10
fade
8
1

Psylliumvezels

Wat zijn Psylliumvezels?
Psylliumvezels worden gewonnen uit de zaden van de Plantago, een weegbreesoort, die voornamelijk verbouwd wordt in India en het Midden-Oosten. Psylliumvezels hebben een aantal nuttige functies voor ons lichaam. Zo zijn ze goed voor de balans tussen gunstige en ongunstige bacteriƫn in de darmen. Ook helpen ze vocht aan te trekken. Dit helpt de ontlasting zacht en soepel te maken en dat is gunstig voor een regelmatige stoelgang.

Waarom vezels zo belangrijk zijn
Psylliumvezels zijn belangrijk voor het behoud van een regelmatige stoelgang. Ook voldoende drinken, voldoende bewegen en regelmatig eten zijn van belang voor het behoud van een regelmatige stoelgang. Veel van ons voedsel is echter geraffineerd, waardoor het gehalte aan voedingsvezels is verminderd. Uit onderzoek blijkt dat de meeste mensen niet voldoende vezels binnen krijgen. Daarom moeten we ons bewust zijn van een vezelrijk voedingspatroon, eventueel aangevuld met een vezelrijk voedingssupplement zoals Colon Clean.

Colon Clean


Voor een natuurlijke stoelgang

  • Bevordert een regelmatige stoelgang*
  • Helpt ontlasting zachter maken
  • Is goed voor de darmpassage

  • slide 1
false
10
10
fade
8
1
Copyright © 2020 sanofi-aventis Netherlands B.V. - Alle rechten voorbehouden. Deze website is bedoeld voor ingezetenen van Nederland. / Webvoorwaarden / Privacy / Cookiebeleid
KOAG-KAG nummer: 52-1112-2190
MAT-NL-2000024 0.1 -7/20
Productinformatie op deze website is alleen bedoeld voor inwoners van Nederland.